dimecres, 11 de març de 2009

Renovació dels bombers a Amer de la Selva i la web de l'ajuntament

Una notícia positiva. Es renovaran el parc de bomber d'amer.
En el marc del procés de millora i adequació de tots els parcs de bombers de la Generalitat que el Departament d'Interior i Relacions Institucionals i Participació està duent a terme, es destinaran 1.705.860,19 euros a la reforma i ampliació del parc de bombers d'Amer.
Les obres han estat adjudicades a l'empresa Constructora e Inmobiliaria de Solsona, SA i preveuen l'adaptació, reforma i rehabilitació de l'edifici actual, la millora dels accessos i l'ampliació de les seves instal·lacions. El termini d'execució de les obres és de 12 mesos i està previst que finalitzin abans de l'estiu del 2010.

Cal dir que visitar la web de l'ajuntament t'omple de tristor, i descobreixes que no té cap sentit qui hi sigui. Curiosament un exemple és el següent link, que en vés de donar informació a travès de la web ens diu que anem al tauler d'anuncis i on està jo no la sé trobar. Áixí perquè serveix la web municipal d'amer?
PROJECTES D'OBRES AMB CÀRREC AL FONS ESTATAL D'INVERSIÓ LOCAL
Podeu consultar-les a la secció "Taulell d'anuncis" de la pestanya "Ajuntament"
Això sí demanar hora al metge ho tenim adalt a mà a dreta. Que demanarem a l'alcalde cità prèvia. Ja que ell és el metge.

Cap comentari:

Publica un comentari